2020-09-08 08:00:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ügyeljen a jó hírére: feleslegesen ne adjon okot a pletykálkodásra

Napi horoszkóp szeptember 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A mára esedékes fontos dolgokat intézze el a délelőtti órákban, mert délután már nem lesznek kedvezőek a körülmények ahhoz, hogy fontos döntéseket hozzon, vagy új dolgokba fogjon. Este valamilyen ügyben tovább tud lépni, és ez boldoggá teszi majd.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Előfordulhat, hogy kimondott szavai keményebbek lesznek, mint ahogy eredetileg szerette volna. Lehet, hogy a mondandójába be kell iktatni néhány békére törekvő kommentárt is, nehogy nehézségei keletkezzenek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma valamilyen szép élményben lehet része. Legjobb lenne, ha estére megbeszélne egy találkozót valakivel, aki kedves a szívének. Biztosan jól fogják magukat érezni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Bika jegyében jár. Frissen és jókedvűen kezdheti ezt a napot. Napközben a beszélgetések jóvoltából tud előre haladni, mert olyan dolgokat tudhat meg, amik nagy segítségére lehetnek, este egy mosoly viheti sikerre.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma elsősorban arra figyeljen, hogy megvédje magát az olyan emberektől, akik rossz gondolatokat ébreszthetnek önben, sőt, legjobb, ha nagy ívben elkerüli őket. A családjában valaki felhozza a régi sérelmeket. Tartsa magát távol ettől a vitától.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Hatalmas lelkesedéssel vág bele ma mindenbe. A munkahelyén nem lehet visszafogni, jobbnál jobb ötletekkel, megoldásokkal áll elő. Sokakat maga mellé állíthat most, ha meggyőzi őket, hogy az összefogásban van az igazi erő.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Különösen a pénzügyi tárgyalások során kell különösen ügyelnie arra, hogy mit mond. Kijelentéseit és érveit nagyon hamar felhasználhatják ön ellen, és kedvezőtlen megvilágításban tűnhet fel.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Komoly lehetőséget adnak a csillagok arra, hogy megismerkedjen valakivel, egy új kapcsolat kezdetéhez ideális a mostani bolygóállás. Természetesen, ha már van párja, akkor ez az időszak a kapcsolat elmélyítését szolgálhatja.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Bikában jár. Kapcsolatai, vagy rokonsága révén előnyös helyzetbe kerülhet, legyen szó akár hivatali pozícióról, vagy mellékes lehetőségekről. Ügyeljen a jó hírére: feleslegesen ne adjon okot a pletykálkodásra.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Átgondoltan, megfontoltan cselekszik, és ennek meg is lesz az eredménye. Végre nem sikkadnak el az erőfeszítései. Járjon utána a lehetőségeinek, és mindig több alternatívából válasszon! Ez a kulcsa a sikerének!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Rokoni kapcsolataiban adódhatnak problémák. Hiába, hogy nem igazán érzi magát illetékesnek, mégis önre hárulhat ma a hálátlan feladat, hogy egyensúlyt teremtsen, hogy igazságot tegyen. Hálára, köszönetre ne számítson!


Halak: II. 19. - III. 20.

A mai napon jó tanácsot kaphat valakitől: jól teszi, ha megfogadja! Az illető, aki adja, nemcsak jóakarója, de mint kívülálló, sokkal tisztábban és elfogulatlanabbul látja az ön helyzetét. A párkapcsolata elmélyül, megerősödik, főleg, ha nemrég ismerte meg az illetőt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: